Intervjuu manifesteerijaga - Marian



Marianil on tiigri jõud - ta on kui metsik tuuleiil, jõuline ning tugev. Lisaks sellele on Marian sügav ja ebamaine - tema silmad oleks justkui kusagilt mujalt planeedilt, vähemalt nii on mulle tundunud kõik need 15+ aastat, mil teda tundnud olen. Marian on väga eriline inimene ja temalt on palju õppida nii jõu kasutamise kui manifesteerimise kohta. Ta on keegi, kelle osas tunnen, et meil on pea täiesti sama arusaamine sellest, kuidas manifesteerimine käib. 


1. Kui kaua oled teadliku mainfesteerimisega tegelenud ja kuidas sinna jõudsid?

Ülikooli lõppedes läks maailm rohkem lahti oma otsuste tegemise mõttes. Olin kuulnud ja lugenud ja harjutanud mitmel viisil ka varem, kuid siis olidki päriselt ees võimalused valida töö ja elukoht ja inimesed enda ellu. Kuklas oli mul üks lause, mille sain ülikooliajal 2006. aastal vanaisa surmaga seotult: “Elu on külluse manifestatsioon”. Eks siis see manifesteerimise tähenduse avastamine lahti läks.
Maiselt hargnes manifesteerimise võluvärk lahti Haapsallu jõudmisega - ühe päevaga sain endale töö, elukoha ja toredad sõbrad-tuttavad. Istusin tol õhtul oma uues kodus ja imestasin, kuidas see kõik küll nii juhtus! Muidugi hargnesid niidid juba varem tehtud otsuste ja tegudeni, kuid sel päeval nägin rabavaid tulemusi.

2. Milliseid praktikaid manifesteerimiseks kasutad - visualiseerimine, kirjutamine, muu?

Minu jaoks töötab kõige paremini tunne. Osaliselt tekib sellest ka tundepõhine pilt, mõnikord isegi väga konkreetne. Kompan sihte ja erinevaid tundeid, mis nendega kaasnevad ja valin enda sees selle, mis tekitab kõige rohkem ülevust, teinekord rahu, maandust, lendlevust - mida parasjagu vaja. Elevus-ülevus-rahu on selline sõnakombinatsioon, mis vast kõige paremini märgib seda tunnet, mida valin. Vahest on visuaalid ka üsna konkreetsed ja kui on juba siht olemas, siis “maalin” pilti enda sees aina selgemaks ja konkreetsemaks, detailsemaks. 
Kasutan ka kirjutamist, pean päevikuid juba aastaid, kuid kirjutatu tuleb enamasti siiski tundest ja visuaalist, mida vaja üles märkida. 

3. Mis on kõige toredam kogemus/asi, mille endale manifesteerinud oled?

Reisides on kuidagi eriti kerge manifesteerida. Nõnda manifesteerisin omale Mehhikos vision-quest’i käigus Kanada läänerannikule rändamise, laulsin endale sünnipäevaloomingulaulu käigus purjeka ja sõbrad ja paigad, kus olla toidetud, kaetud ja seigeldud. 

4. Mis on järgmised manifesteerimisprojektid?

Oma ökomaja maal, lopsakust lubav kasvuhoone, iseenda majandamine oma ettevõtete abil ja õigel ajal õigete otsuste tegemine.

5. Millised raamatud, filmid või podcastid on sind antud teema kohta kõige rohkem kõnetanud?

Viimasel ajal kõnetab mind kõige rohkem enda sisse minnes nö kosmosesse jõudmine ja sealt vastuste ammutamine. Kannan endaga kaasas ka varasemalt mainitud lauset “Elu on külluse manifestatsioon”, ühe raamatu pealkirja: “Saad kõik, millest loobud!” ja arusaamist, et mõttest ja tundest algab kõik. Kindlasti on mind mõjutanud ka kunagi Sinu, Saara, poolt jagatud audiofailide kogumik (mis-ta-nimi-nüüdoligi? - edit - SEE), filmid Revolver ja Matrix ja The Secret Life of Walter Mitty ja aastatepikkune treening KehaMeeleKoolis. 


Aitäh, Marian, selle intervjuu eest! Soovin Sulle sama, mida nõiad kunagi Carlos Castanedale soovisid - et tahte tiivad kannaksid kaugele!

Comments