Sa ei ole külgetõmbeseadus

Tegin sel kuul teoks oma suure unistuse ja käisin Abraham-Hicksi seminaril. Arvan, et see oli elumuutev kogemus. Abraham vastas küsimustele, mis mul meeles mõlkusid ja tõe välja punktid, mille lahendamisel sujuvamat elu nautida saab. 

Üks tema uurim sõnum oli seekord järgmine: "Sa ei ole külgetõmbeseadus." 

Ometi tõmban kõike, mida tunnen, eksole? Kuidas ma siis ei ole?

Külgetõmbeseadus on midagi suuremat kui me ise. See on jõud, mis paneb asjad maailmas paika, mis liigutab mägesid. Meie ise ei ole külgetõmbeseadus, me oleme need mäed, mida külgetõmbeseadus liigutab. Me oleme tuul, mis külgetõmbeseadust kasutab. 

Miks Abraham seda rõhutab? 

Peamine põhjus on meie suhtumises ümbritsevasse. "Rohkem usaldust, vähem tegutsemist" on teine suur moto, mida siin eesti keeles sõnastada püüan. Kui usume, et peame palju tegema, siis võtame justkui külgetõmbeseaduse positsiooni. Aga me ei ole seda. Me oleme vaid "Universumi koostööaltid komponendid".

Mõned praktilised näited:

1. Lähed emale külla. Näed, mida kõike ta võiks teisiti teha ja hakkad seletama ilma, et ta oleks palunud. Näed, et ema ei tule kaasa, aga ikka seletad ja palud ja soovitad. Ta ei taha sellest midagi kuulda, aga surud ja surud. Sellistel hetkedel teed sa külgetõmbeseaduse tööd. See pole sinu töö. Kui ta on valmis, siis tuleb ta ise sinu juurde. Ära uju vastuvoolu, usalda elu. Küll kõik laabub. 

2. Lähete sõbraga reisile. Ütled talle, et tegid nimekirja kõikidest asjadest, mida peab kaasa võtma, sest sa tead, et ta tihti midagi unustab. Saadad selle talle, aga ta unustas ikkagi asju, mis ka seal nimekirjas olid. Oled pahane, sest ta ei teinud nimekirja lahti. Sa üritad olla külgetõmbeseadus. Las ta ise tegeleb oma asjadega, sinu ainuke töö on hoolt kanda selle eest, et õnnelik oleksid. Ja ei, see ei tähenda teiste inimeste elu korraldamist. 

3. Õhtul on pidu. Sa ei tea, mida selga panna. Uurid, kes sinna lähevad, googeldad neid internetist, vaatad, mida nad tihti kannavad ja mida võiksid ise selga panna, et teistele rohkem meeldida. Sa teed liiga palju tööd. Kanna, mida tahad ja keskendu oma tunnete parandamisele. Külgetõmbeseadus teeb ise oma töö, sa ei saa teda suunata muud moodi kui oma tunnetega tegeledes, kõik muu on kärbse sumin ta kõrvus, aga su tundeid ta kuuleb. 

Sa ei ole külgetõmbeseadus. Puhka ja mängi ja lõdvestu. Keskendu oma tunnetele, ole emotsionaalse skaala ülemises otsas. Külgetõmbeseadus teeb oma töö. 

Comments