Otsi aega, mitte raha

Selleks, et teadlikult manifesteerida, on vaja energiat. Seda ei saa teha siis, kui oleme väsinud, kui meil pole minutikestki, mida lihtsalt keskendumiseks kulutada. Kui meie päevarütm koosneb äratus-lapsed aeda-tööle-lapsed aiast-poodi-koju-magama. Selleks, et teadlikult manifesteerida, on vaja aega. 

See on üks põhjus, miks enamikul inimestest on raske sellest oravarattast välja tulla - oravaratas ise ei luba. Kuidas saaksingi keskenduda elu paremaks tegemisele, kui elurütm võtab kogu energia, mis mul on? 

Nii, kui meil on aega, hakkab lumepall veerema. Saame keskenduda sellele, mida päriselt tahame, tekivad ideed, kuidas seda ellu viia, elu toob kohale situatsioonid, mida märkame, sest ei jookse pimesi selles oravarattas. Vaba aeg muudab meie elus nii-nii palju. 

Seega - kui järgmine kord palgakõrgendust pakutakse, siis kaalu võtta vastu vähem raha, aga rohkem vaba aega. Lepi kokku näiteks pikemas tasustatud puhkuses või osakoormusega töökohas, kus saad jätkuvalt täiskoormuse palka. Üks vaba tööpäev nädalas muudab su elu, see on kindel. 

Mida teeksid, kui edaspidi oleksid kõik kolmapäevad vabad? Võib juhtuda, et esialgu magaksid selle päeva maha, sest energiat on vähe. Mida rohkem puhanud oled, seda rohkem hakkavad aga asjad juhtuma ning enne, kui isegi aru saad, oled endale ehitanud elu, mis pakub rahulolu. 

Loomulikult, kui rohkem raha tundub põnevam, siis see on alati õige tee, sest põnevus on suurim teenäitaja. Kuid enne, kui päriselt valiku teed, vaata korralikult võimaluse sisse, mis vabal ajal pakkuda on - äkki on seal peidus veelgi suurem põnevus? 

Eriti osavad manifesteerijad saavad muidugi mõlemad. :) 

Comments