Tahan uut tööd, vana on nii jube


Järgnev mõtisklus kehtib loomulikult kõige kohta, mitte ainult tööotsingute. Lihtsalt töö osas on näide päris selge. 

Kas keegi teist tunneb, et teeb oma unistuste tööd? Ma loodan, et nii mõnigi selle blogi lugeja saab ausalt öelda, et hetkel on tema töö talle vägagi sobiv ja ta naudib täiel rinnal kõike, mis tööga seotud on. Sama töökoht ei jää aga enamasti alatiseks selleks meie unistuste kohaks, sest me ise muutume ja kogu maailm peegeldab meile me muutusi vastu. Ühel hetkel ei pruugi antud töökoht enam sobida. 

Kuidas aru saada, et töö ei ole sobiv? No see on lihtne - ühel hetkel tekib tunne, et ei taha enam tööle minna. Ülemus on kuri, kolleegid endassetõmbunud, töötingimused väsitavad ja tööülesanded on lihtsalt igavad. Aeg muutusteks!

Mida enamik sellises olukorras teeb? Nad räägivad kõigepealt kõikidele sõpradele, kuidas see töö, mida nad parasjagu teevad, on ebameeldiv ja nõme ning kuidas nad soovivad, et ometi ei peaks sinna enam minema. "Võidaks lotoga või midagi..." Loodetavasti järgneb sellele cv-keskuse uuring ning kandideerimine uutele ametikohtadele. See võib võtta väga kaua aega, sest Universum kuuleb tellimust nimega: "Mul on väga nõme töö" ja jätkab väga nõmeda töö kogemuse pakkumist. 

Mis energeetiliselt kõige lihtsamini uue töökohani võiks viia? Nagu ka kõigi muu asjadega siin elus - energia tuleb enne ja alles siis järgneb manifestatsioon. Seega - millist energiat ma oma uuel postil soovin, sellist pean ka välja kiirgama. See lõdvestus viib kõige kiiremini tulemuseni. 

Parim energiatõstja ja joondaja on tänulikkuse tunne. Alusta nimekirjast, mis praeguse töö juures hästi on. See on koht, kus nii mõnigi arvab, et ma soovitan "fake it 'till you make it" suhtumist ning arvan, et teadlik manifesteerija võiks hakata kiitma oma ülemust, kolleege, töötingimusi ning tööülesandeid. Ei! Sinna lõksu pole mõtet laskuda. Ma soovitan leida midagi muud, mis praeguse töö juures rõõmu toob. Äkki on sul mõnus töötool? Äkki on üks kolleeg, kellega hea meelega ka edaspidi töötaksid? Äkki oli eelmine jõulupidu täitsa tore? Keskendu neile asjadele, ükskõik, kui väiksed need ka poleks. Tunne on tähtis. 

Teiseks - vana hea visualiseerimine. Isegi, kui teed seda vaid korra, on see väga väga suureks abiks. Visualiseeri, millist töökohta soovid. Tea, mida tahad. Tea, mis tunnet otsid. 

Selle kahe harjutusega tekib piisav lõdvestatus, et uus töökoht end ilmutaks. Nagu eelmises postituses kirjutasin, siis aktiivne tegevus (näiteks cv-keskuse külastamine) võib olla üks viis, mis uue töökohani viib, kuid tee seda siis, kui tunned end lõdvestunu ja rõõmsana. Siis joondub kõik. Kui keegi, kellele vana töökohta laitnud oled, sult selle kohta küsib, siis võid vastata: "Jaa, otsin jätkuvalt uut tööd. Vana on tegelikult mõndades aspektides ka ikka päris mõnus, aga olen ise valmis edasi liikuma." Hea ja neutraalne. 

Loodan, et te kõik saate teha oma unistuste tööd ning et sinna jõudmine on kerge ja rõõmus teekond. 

Comments